English version

Felke Garden Housing

Het gazon, een groen tapijt…
De bloemen, een schilderachtig boeket…
Het wandelpad, een natuurlijke verademing…
Een Felke constructie, een uniek pareltje …

Ter hoogte van afrit 11 aan de N49-E34 van Antwerpen naar Knokke bevindt zich, in de groene long van Stekene, het kijkterrein van Felke. U wandelt in onze mooi aangelegde tuin, omgeven door metershoge eiken en beuken, terwijl u  onze houten constructies kan bewonderen.

Wij tonen u een uitgebreid assortiment van carports, poolhouses, overdekte terrassen, bijgebouwen,…,  zowel in Engelse cottage als in moderne uitvoering.
Onze materiaalkeuze is zeer uitgebreid :
 
  • voor de wanden werken wij met zeer kwalitatieve houtsoorten waaronder thermowood, lariks, eik, padoek, …, zowel ruw als geschaafd, vlak als overlappend, horizontaal als verticaal geplaatst.
 
  • als dakbedekking gebruiken wij voornamelijk oude en nieuwe boomse pannen, Bourgondische tegelpannen, EPDM rubberfolie voor platte daken, …


Maatwerk is onze sterkste troef, elke constructie wordt ambachtelijk gemaakt, waardoor het een zeer persoonlijke touch krijgt voor u als klant. Ook de plaatsingen worden uitgevoerd door onze eigen mensen.
Geniet van onze virtuele wandeling doorheen onze site en maak gerust een afspraak op ons kijkterrein om uzelf te overtuigen, wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Alvast van harte welkom. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kaart
Satelliet
45°
Labels

Contact