Afrormosia bijgebouw in tuin te Verrebroek

Met een manege die aansluit op de tuin, kan je niet anders dan een bijgebouw neerzetten met maximaal zicht op de paardenweide. We creëerden een stukje extra leefruimte om volop te genieten van het uitzicht.

 

Klassieke gevelplanchet werd gecombineerd met dunne latten, ook wel triple profiel genoemd. De schakeringen in het hout zorgen voor een uniek effect.

 

De ramen kan je helemaal openzetten via het harmonicasysteem. Zo kan je zowel binnen achter glas zitten als de gehele ruimte opentrekken. Binnen werd het bijgebouw helemaal door ons afgewerkt, inclusief vloer, keuken en toilet.

Andere projecten in deze stijl

Laat u inspireren door deze bestaande projecten en realisaties.

“Bornemse woonuitbreiding in padoek ”

“Strakke poolhouse met speels lijnenspel in Evergem”

“Hypermoderne poolhouse in crepi te Temse”

“Garages met tuinberging te Deinze”

“Moderne poolhouse in crepi te Halle”

Ontdek het allemaal in ons belevingspark

Wandel gerust eens door ons belevingspark. Daar krijgt u enkele van onze realisaties in het echt te zien. Ga binnen, relax even buiten en vraag vooral alles wat u wilt weten. Maken we een afspraak? Zo kunnen we de nodige tijd maken voor u.

Wandel gerust eens door ons belevingspark. Daar krijgt u enkele van onze realisaties in het echt te zien. Ga binnen, relax even buiten en vraag vooral alles wat u wilt weten. Maken we een afspraak? Zo kunnen we de nodige tijd maken voor u.