Maatwerk zonder compromissen

Niets is standaard. Alles is maatwerk. Zowel de wanden, deuren, ramen als profielen worden op maat gemaakt. In eigen atelier dan nog wel. De uitgekiende combinatie van het handwerk van ons team en de machinale ondersteuning in ons productieatelier resulteert in de mogelijkheid om alle facetten van een houten bijgebouw of woonuitbreiding te produceren, plaatsen en op te leveren.

Natuurlijke werkwijze

Aanvoelen wat u in gedachten heeft, is het allerbelangrijkste voor ons. We willen inspelen op wat u graag ziet en wat haalbaar is voor uw specifieke project. Beschikt u over een plan van de architect? Dan geven we advies over de technische uitwerking ervan. Heeft u nog geen concreet plan? Laat ons samen aan tafel bekijken wat u in gedachten heeft.

 

We maken een schets, om daarna meer in detail te treden. Welke oppervlakte is voorzien, naar welke houtsoort gaat uw voorkeur, welke invulling zal het gebouw krijgen… Kort hierna maken we een eerste raming en een 3D-tekening van het houten bijgebouw. Zo kunt u zich een realistisch beeld vormen van hoe het er uiteindelijk zal uitzien. Helemaal overtuigd van het ontwerp? Dan maken we een gedetailleerde offerte op. We bespreken alles met u persoonlijk, zodat u volledig op de hoogte bent. Begrijpen we elkaar en zit de klik goed? Na uw finale goedkeuring gaan we graag voor u aan de slag.

Ruimtelijk advies

De juiste plaats van uw tuinberging of woonuitbreiding is een belangrijke factor. Niet alleen voor de oriëntatie van de zon, maar ook wettelijk gezien. We geven u over beide graag advies. De juiste plaats bekijken we op het plan van uw woning. Bovendien kennen we het wettelijke kader en de algemene voorwaarden die van kracht zijn. We geven u bij elk bijgebouw de nodige documentatie mee om een eventuele stedenbouwkundige aanvraag in te dienen.

Certified quality

De keuzes die we maken op het vlak van bronmaterialen en systemen zijn toegespitst op één doel: duurzaamheid. Het eindresultaat moet niet enkel visueel voldoen aan de vereisten, ook structureel moet alles piekfijn in orde zijn. Daarom werken we resoluut met een selecte keuze aan duurzame houtsoorten, omdat deze bewezen kwaliteiten bezitten. We kennen hun eigenschappen en maten, en kunnen er dan ook correct mee aan de slag.

 

Onze efficiëntie ligt hoog, onze kwaliteitscontrole nog hoger. Nauwgezetheid is de leidraad door elk project. Dankzij enkele strenge interne controlepunten kunnen we een onberispelijk eindresultaat garanderen, dat voldoet aan onze én uw eisen. Na de productie verlaat geen enkel onderdeel ons atelier voor het onze goedkeuring krijgt. Uw project wordt pas opgeleverd als alles conform de afspraken is uitgevoerd. U vormt ons finale controlepunt. Wanneer u staat te popelen om uw houten bijgebouw in gebruik te nemen, beschouwen we ons werk als geslaagd.