Mechelse woonuitbreiding in ruwe lariks

In de woning was er te weinig ruimte. Daarom creëerden we een woonuitbreiding in aanbouw, met een doorgang om van de voorkant van het huis naar de achterkant te geraken. Boven is een woongedeelte voorzien, en onderaan betreed je via de staldeuren de tuinberging.

 

De ruwe lariks vergrijst en wordt donkerder naarmate de tijd passeert. Gerecupereerde Boomse pannen sieren het dak. In het dak zit een opening voor het terras met balkon.

Andere projecten in deze stijl

Laat u inspireren door deze bestaande projecten en realisaties.

“Eiken bijgebouw in Bambrugge”

“Bourgondische poolhouse in Boortmeerbeek”

“Relaxatie en overnachting in shelter te Waasmunster”

“Landelijke tuinberging in Wilrijk”

“Landelijke poolhouse in Wachtebeke”

“Landelijk bijgebouw met tuinberging in Oostakker”

“Landelijk bijgebouw met terras bij restaurant in Lokeren”

“Landelijke tuinberging in Waasmunster”

“Afrormosiagevel bij woonuitbreiding in Stekene”

“Tuinberging met overdekt terras te Belsele”

Ontdek het allemaal in ons belevingspark

Wandel gerust eens door ons belevingspark. Daar krijgt u enkele van onze realisaties in het echt te zien. Ga binnen, relax even buiten en vraag vooral alles wat u wilt weten. Maken we een afspraak? Zo kunnen we de nodige tijd maken voor u.

Wandel gerust eens door ons belevingspark. Daar krijgt u enkele van onze realisaties in het echt te zien. Ga binnen, relax even buiten en vraag vooral alles wat u wilt weten. Maken we een afspraak? Zo kunnen we de nodige tijd maken voor u.