Landelijk bijgebouw met tuinberging in Oostakker

Dit landelijke bijgebouw in Oostakker werd ontworpen als extra leefruimte en wintertuin. De grote stalen ramen zorgen dat je je te midden van de tuin bevindt, zonder dat je de kille buitenlucht voelt. Ideaal om ook tijdens de winter voluit te genieten van de tuin.

 

Achter de dubbele deuren bevindt zich een handige tuinberging. De deuren werden afgewerkt met zwartgelakte scharnieren.

 

Het eiken gevelprofiel werd voorzien van een afwerkingslaag in beits. We voegden er een lichte kleuring aan toe om een zacht effect te verkrijgen. Beits zorgt voor extra bescherming tegen alle weersomstandigheden.

Andere projecten in deze stijl

Laat u inspireren door deze bestaande projecten en realisaties.

“Afrormosiagevel bij woonuitbreiding in Stekene”

“Eiken bijgebouw in Bambrugge”

“Landelijk bijgebouw met terras bij restaurant in Lokeren”

“Landelijke poolhouse in Wachtebeke”

“Landelijke tuinberging in Waasmunster”

“Mechelse woonuitbreiding in ruwe lariks”

“Relaxatie en overnachting in shelter te Waasmunster”

“Tuinberging met overdekt terras te Belsele”

“Bourgondische poolhouse in Boortmeerbeek”

“Landelijke tuinberging in Wilrijk”

Ontdek het allemaal in ons belevingspark

Wandel gerust eens door ons belevingspark. Daar krijgt u enkele van onze realisaties in het echt te zien. Ga binnen, relax even buiten en vraag vooral alles wat u wilt weten. Maken we een afspraak? Zo kunnen we de nodige tijd maken voor u.

Wandel gerust eens door ons belevingspark. Daar krijgt u enkele van onze realisaties in het echt te zien. Ga binnen, relax even buiten en vraag vooral alles wat u wilt weten. Maken we een afspraak? Zo kunnen we de nodige tijd maken voor u.